Ik werk in: Soest, Amersfoort, Baarn, Hoevelaken, Hoogland, Zeist, Leusden, Huizen, Nijkerk, Barneveld, Hilversum... Bekijk mijn werkgebied op de kaart

Kluskortingen op onderhouds werkzaamheden

Aanbiedingen

 

Aanbieding 1

Indien u de periodieke onderhoudswerkzaamheden aan de tuin door mij laat uitvoeren, dan geldt een korting van 15 % op het gangbare tarief.

Aanbieding 2

U krijgt van mij 1 gratis werkuur voor iedere nieuwe klant die door uw promotie zijn of haar werkzaamheden, in minimaal 8 uur, door mij laat uitvoeren. U krijgt daarvan automatisch bericht.

Tips

Tip 1: Verzamel een aantal klusjes die op 1 dag uitgevoerd kunnen worden, dat scheelt u extra kosten!

Tip 2: Opruimen in en om het huis geeft een opgeruimder hoofd. Bedenk daarbij dat uw woonomgeving voor u overzichtelijker word en dat U tevens uw nabestaanden een zorg minder geeft.

Uw overtolligheden, zowel bruikbare spullen als afval, kunt u bij mijn eerstvolgende bezoek aan mij meegeven en ik voer het af naar een kringloopwinkel of de stort.

Voor hergebruik ben ik altijd geïnteresseerd in:
– gereedschappen;
– oude metalen (lood, koper, aluminium);
– overtollige klusmaterialen (hout, schroeven, elektra, etc.);
– openhaard hout dat u niet meer gaat gebruiken.
Indien ik niet voor een klus bij u ben, kunt u mij bellen en kom ik het gratis bij u ophalen.

Kijk voor dit onderwerp tevens op de pagina DIENSTEN.

Tip 3: lamp stuk? Ik lever nieuwe TL-, halogeen- en gloeilampen voor een gunstige prijs!

Tip 4: Nieuwe materialen of onderdelen zijn niet altijd noodzakelijk. Een goed gebruikt artikel is soms voldoende. Vraagt u mij naar de mogelijkheden.

Tip 5: U hoeft niet alles dat kapot is te vervangen. Veel problemen zijn ook op te lossen met een reparatie.

Tip 6: Maak een snelkoppeling van deze website op uw bureaublad (openingsscherm) dat scheelt tijd en zoeken. U kunt dat als volgt doen: ga naar de pagina ‘Home’ (links bovenaan in de balk) en klik met de rechtermuisknop op de naam ‘DE MAEKER’. In de opsomminglijst klikt u ‘snelkoppeling maken’ aan. Op uw openingsscherm verschijnt dan een icoontje van deze website. Als u de volgende keer op dat icoontje klikt bent u gelijk op deze site. Handig!

 

Zoals het klokje thuis tikt, tikt hij nergens!