Ik werk in: Soest, Amersfoort, Baarn, Hoevelaken, Hoogland, Zeist, Leusden, Huizen, Nijkerk, Barneveld, Hilversum... Bekijk mijn werkgebied op de kaart

Een zelfstandig all round klusbedrijf

Historie

Na mijn schoolopleiding ben ik in 1978 gestart in de installatietechniek als cv monteur en loodgieter. Dat is een interessant vak waarin ik met veel andere technische zaken te maken kreeg. In veel gevallen werd er samengewerkt met andere disciplines, waar ik veel van geleerd heb.

Omdat ik heel veel zaken interessant vind, wilde ik op meerdere gebieden meer leren en die kansen heb ik gelukkig gehad. Veelzijdigheid maakt je multi-inzetbaar.
Na de installatietechniek heb ik achtereenvolgens gewerkt in de schoonmaakbranche, bij Douwe Egberts Operating in het onderhoud van koffieautomaten, bij een bedrijf dat kasten en keukens maakte voor in de Boeing en Airbus vliegtuigen, bij een bedrijf dat stalen kabelgoten produceerde, en als laatste bij een bedrijf dat aluminium overkappingen en koepels maakte.

Waarom zelfstandig?

Al vanaf mijn jeugd heb ik mij ingezet op het terrein van het klussen voor ouderen. Het bedenken van creatieve oplossingen voor praktische zaken daarbij is altijd weer een uitdaging voor mij geweest en het is natuurlijk altijd prettig om te merken dat een klant tevreden is met hetgeen gedaan is. Ik kwam er tevens achter dat zelfstandigheid, het omgaan met ouderen en de afwisseling van werkzaamheden voor mij een goede combinatie was en is.

In mijn contacten met ouderen, is mij eveneens duidelijk geworden dat een betrouwbare allround klusjesman / onderhoudsman, die zaken signaleert en meedenkt om het zelfstandig wonen te bevorderen, als zeer belangrijk wordt ervaren. Welnu, gezien de behoefte die er is en met al mijn ervaringen, besloot ik om mij fulltime in te zetten om het wonen voor met name die doelgroep te veraangenamen.

Vanwaar de naam?

Ik heb gekozen voor een naam die de volledige lading dekt: alles wordt gewoon gemaakt! Om de verbinding te maken met mijn geboorteplaats Scheveningen, gebruik ik de fonetische schrijfwijze waarmee het uitspreken van de naam een eigen klank krijgt. De uitspraak lijkt op de ‘i’ van ‘ik’ en dan enigszins uitgerekt.

Omdat de Æ op het internet niet gebruikt kan en mag worden, wordt de schrijfwijze met de losse A en de E (AE) toegepast in het email– en websiteadres .

Met een vriendelijke groet uit het mooie Soest,

Nico de Niet

Praktijk is nog steeds de beste leermeester.