Ik werk in: Soest, Amersfoort, Baarn, Hoevelaken, Hoogland, Zeist, Leusden, Huizen, Nijkerk, Barneveld, Hilversum... Bekijk mijn werkgebied op de kaart

Oók voor kluswerk zónder gereedschap

Diensten

Onder diensten versta ik werkzaamheden waar vrijwel geen gereedschappen voor nodig zijn om ze uit te voeren.

Woningbeheer:

 • Indien u tijdelijk afwezigheid bent door bijv. ziekenhuisopname of vakantie, dan kan ik zorg dragen voor uw woning. Het beheer van uw vakantiewoning met tuin behoort ook tot de mogelijkheden (zie onder sleutel bewaarservice).
 • Periodieke onderhoudscontrole van uw woning. Hiervoor geldt een korting op het gangbare tarief. Voor meer informatie kunt u bovenaan in de balk klikken op ‘Aanbiedingen’.
 • Periodieke onderhoudscontrole van de tuin. Ook hierbij geldt een korting op het gangbare tarief. Voor meer informatie kunt u bovenaan in de balk klikken op ‘Aanbiedingen’.

Sleutel bewaarservice (gratis):

 • Uw huissleutel wordt gecodeerd en beveiligd bewaard en kan worden gebruikt indien de omstandigheden dit noodzakelijk maken (bijv. hospitalisering of vakantie). Het gebruik van de sleutel zal altijd op uw verzoek of in overleg zijn.

Opruimen van zolder, schuur of opslagruimte:

 • Het, met of zonder u, uitzoeken van opgeslagen goederen. Daarbij zal ik samen met u overleggen en kijken naar de doelmatigheid van het bewaren of het wegdoen van bepaalde goederen. In het besef dat dit ingrijpende handelingen kunnen zijn, zal ik daarbij de nodige zorgvuldigheid betrachten.
 • Ik kan de bruikbare overtolligheden naar een kringloopwinkel brengen en de onbruikbaarheden naar de stort.
 • De opslagruimte kan worden schoongemaakt, indien nodig worden opgeknapt of aangepast en opnieuw worden ingedeeld.

Let wel: Deze dienst kan kosteloos worden geleverd indien ik voldoende kleingoed, antiek, gereedschappen en of materialen van u over kan nemen.

 • Goederen waar u afstand van wilt doen en reeds apart gezet zijn, kan ik op verzoek afvoeren naar een kringloop of de stort.
 • Ik koop tevens in:  antiek (selectief), verzamelingen, sieraden en IIe Wereldoorlog zaken (kernwoorden: militaria, KNIL, kleding, attributen, bodemvondsten).

U kunt ook besluiten om de goederen kosteloos beschikbaar te stellen voor het hulpfonds WELDAED. Dit hulpfonds heb ik opgezet voor de senioren die dit land hebben opgebouwd en die nu door het afbraakbeleid van de overheid in de financiële problemen zitten waardoor er geen geld is om een reparatie uit te kunnen laten voeren. De goederen of de opbrengst van de verkoop ervan zullen ten goede komen van dit hulpfonds. (Een aparte pagina met info op deze site is in de maak.)

Grafonderhoud:

 • Het reinigen van een grafsteen, het opnieuw inschilderen van verweerde tekst en symbolen en de verzorging van de grond en planten / struiken op en rond het graf.

Naast het uitvoeren van eenmalige achterstallige onderhoudswerkzaamheden is periodiek onderhoud ook mogelijk.

Aankoopbegeleiding:

 • Indien u het prettig vindt, dan vergezel en adviseer ik u bij het doen van aankopen.

Veilig wonen rapportage:

 • U kunt een woning laten controleren op onveilige situaties. Klikt u voor details boven in het menu op ‘Veilig wonen’.

Wellicht wilt u een dienst uitgevoerd hebben die niet vermeld staat.

U hoeft dit slechts kenbaar te maken, ik ben u graag van dienst.

Service, garantie en nazorg zijn vanzelfsprekend.